Fireimages.net Forum  

Forum :: Helpdesk :: Säännöt ja ohjeet :: Käyttäjänimensä vaihtaneen käyttäjän oma kuvakansio? :: Re: Käyttäjänimensä vaihtaneen käyttäjän oma kuvakansio? :: Single Message Search: Advance Search

SilentSoul  Re: Käyttäjänimensä vaihtaneen käyttäjän oma kuvakansio? - tammikuu 01, 1970, 02:00:00 AM

Administrators
Post: 98
Registered: 31.05.2004
Ai, tää lähti taas lapasesta.

"Ja onko yläpitoon kuuluva henkilö kenties suunnittelemassa tietomurtoa salasanalla suojattuun tiedostokansioon?"

Tietoturvaan erikoistuneen AMK-tutkinnon suorittaneena ajatus ei käynytkään mielessä. Kyllä tyhmä saa olla mutta ei tykkimies, kuten vanha Kajaanilainen sananlasku sanoo.

Ajatus oli lähinnä siinä, että kuvia on ohjeistuksen vastaisesti hillottu omaan kansioon eikä kuntakansioon. Tällöin kuvien kommentointi voidaan estää kansioasetuksista eikä se oikein ole reilun galleriaurheiluhengen mukaista. Mutta se reilu henki tuntuu täällä useammin nykyisin olevan pinttynyt ja ummehtunut pierun haju farkkujen takataskun tienoilla. Olkoot siellä kansiossa suojassa keskustelulta, löytyväthän ne kuvat vaikka hakemalla tunnuksella tai rekisterillä, yks sama minulle. Teidän selailukokemustanne tässä lähinnä mietitiin, että ovat kaikki hyvät otokset asianmukaisessa kansiossa.

Tätä on Ronin mukaan väännetty ja kehitetty kuten TE tahdotte. Eikä siltikään kelpaa. Antakaa sitä palautetta ja esimerkkejä joissa ollaan menty metsään niin niistä otetaan opiksi. Itse olen munannut pariinkin otteeseen (ylilyönyt) ja opiksi olen ottanut ja anteeksi pyytänyt.

PS. 4023: Todella hyvin skarpattu ja huomattu tietoturvauhka!
 

Hosted by Upcloud