Fireimages.net Forum  

Forum :: Helpdesk :: Säännöt ja ohjeet :: Kuvauksen "etikka" yms. aiheeseen liittyvä asia :: Re: Kuvauksen "etikka" yms. aiheeseen liittyvä asia :: Single Message Search: Advance Search

Lauri 4  Re: Kuvauksen "etikka" yms. aiheeseen liittyvä asia - tammikuu 01, 1970, 02:00:00 AM

Registered
Post: 14
Registered: 11.04.2008
Onko minulla asiata oikeuden päätöstä? Ei ole. Mutta en näe siinä ero onko taistelija nakattu päivystyksestä ulos, koska ei tarvitse hoitoa pienoiseen humalatilan vuoksi, josta a) päivystyksen vartija kiikuttaa henkilön aluen (pihan) reunalle ja antaa jatkaa siitä matkaa tai b) soittaa poliisit hakemaan pois. Päihtynyt hieman huono esimerkki mutta häiritsevä henkilö tai lääkkeitä hakeva henkilö saa lopulta saman kohtalon. Se onko bongari kamera kädessä eri asia, niin ei ole. Loppu peleissä kameralla tai ilman, "mä vaan tykkään olla täällä" aiheuttanee pyynnön ja kehoituksen poistua alueelta.
Toki jos joku haluaa kuvata kaikki päivän aikana tulevat lanssi päivystyksen oven vieressä, niin pistäkää juttua kokemuksista miten kävi. Erityisesti miten kävi kun pyydettiin poistumaan ja lopulta poliisi tuli tuntien päästä paikalle.

Ja mitä tulee metroon tai rautatieasemaan, niin ovat huonoja vertailukohtia tämän asian suhteen.
Ja ihan hyvä kirjoitus tuo oikeusasiamiehen lausunto. Valitettavasti ei tullut vastausta mikä on asiaton oleskelu.
 

Hosted by Upcloud