Fireimages.net Forum  

Forum :: Helpdesk :: Säännöt ja ohjeet :: Kuvauksen "etikka" yms. aiheeseen liittyvä asia :: Re: Kuvauksen "etikka" yms. aiheeseen liittyvä asia :: Single Message Search: Advance Search

Lauri 4  Re: Kuvauksen "etikka" yms. aiheeseen liittyvä asia - tammikuu 01, 1970, 02:00:00 AM

Registered
Post: 14
Registered: 11.04.2008
http://www.eduskunta.fi/triphome/bin/thw/trip/?${base}=ereoapaa&${html}=eoap5000&${ccl}=define+reverse&${freetext}=tunniste=3447/2005&${snhtml}=nosyn

Omat mielipiteet esitetty omina ja pykälät ja ohjeet omina. Tuossa nyt vielä kertaalleen tuo oikeusasiamiehen lausunto siitä tk:ssa kuvaamisesta. Kannattaa lukea kokonaan. Jos vaikka joku ottaisi onkeen. Siinä myös siihen kielto kylttiin vastaus.

EDIT: tuohon tre 2/05 tuomioon vaikea ottaa kantaa heti kun ei tiedä tarkkoja tapahtumia ja olosuhteita. Yleensä niistä selviää vasta koko totuus. Pitänee yrittää löytää.

Ja sitten tamperen tuomiosta se loppu viittaus
"Pidän sen sijaan mahdollisena, että joissain olosuhteissa saattaisi olla kyseessä rikoslain 24 luvun 8 §:ssä tarkoitettu yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen tai saman luvun 9 §:ssä tarkoitettu kunnianloukkaus, mikäli kantelussa tarkoitetussa paikassa henkilöstä otettu kuva julkaistaisiin ilman tämän lupaa. Tällöin kuitenkin itse kuvaaminen voisi olla sallittua."

 

Hosted by Upcloud