Fireimages.net Forum  

Forum :: Helpdesk :: Säännöt ja ohjeet :: HDR kuvat? :: Re: HDR kuvat? :: Single Message Search: Advance Search

SilentSoul  Re: HDR kuvat? - tammikuu 01, 1970, 02:00:00 AM

Administrators
Post: 98
Registered: 31.05.2004
Itse poistan kuvat, jotka rikkovat käyttösääntöjä vastaan tai jotka täyttävät niin sanotut "top 5" -kuvanpoiston syyt. Top 5 -syyt olivat suoraan käyttösääntöjen rikkomista: liian isokokoinen kuva, epäselvä kuva (aka kuvanlaatu), kohde ei näy kunnolla kuvassa, kuvasta ei selviä mitä se esittää (vrt "maisemakuva") ym. Taitavat nuo speksit löytyä jostain Yrjö-papan kuvan alta.

Itse poistan vain ja ainoastaan nämä kriteerit täyttäviä kuvia ilman eri ilmoitusta, koska oletan käyttäjien tiedostavan ja sisäistävän gallerian käyttö- ja herrasmiessäännöt, jolloin poiston ei pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä.

HDR-kuvat olivat minulle henkilökohtaisesti tänään elämääni ilmestyneitä kuvankäsittelytekniikan ihmeitä joihin suhtauduin odottavalla näkökannalla. Kirjallisia ohjeita en ole saanut näihin suhtautumisesta joten päätin pitäytyä asemasotavaiheessa ja seurata miten tilanne etenee. Tosin katsellessani kakkoselta tullutta "Maailman tunnetuimmat kaupungit" -ohjelmaa (hyvä sarja, btw!) ko. kuva oli kadonnut.
 

Hosted by Upcloud