Fireimages.net Forum  

Forum :: Helpdesk :: Säännöt ja ohjeet :: Keskustelua kuvakoosta :: Keskustelua kuvakoosta :: Single Message Search: Advance Search

admin  Keskustelua kuvakoosta - tammikuu 01, 1970, 02:00:00 AM

Administrators
Post: 135
Registered: 12.02.2004
Projekti on kesken ja tarkoitus on, että Käyttösäännöt otsikon alta löytyvät vain säännöt. Keskustelu aina omiin säikeisiinsä.

Herkkutatti kysyi:

Eli minkä kokoisija kuvija saa lisätä, kun ylläolevassa tekstissä lukee
"- Videoiden sekä muun multimedia –sisällön vuoksi ladattavien tiedostojen kokorajoitusta on nostettu, mutta kuvien maksimikokona pidetään edelleen 400 kilotavua. Tutkikaa kuvankatselu/muokkausohjelmianne jotta osaatte pakata kuvia sopivasti. Jatkuvasta ylisuurten tiedostojen lähettämisestä tulee varmasti noottia."
kun taas kuvijen lisäys kohdassa lukee
"Voit nyt siirtää tiedostoja kirjoittamalla niiden sijainnin alla oleviin kenttiin. Tiedoston koko ei saa ylittää valokuvien osalta suositeltua noin 400-500 kilotavua ja videoiden osalta 61440 KB:ta. Suuremmat tiedostot poistetaan harkinnanvaraisesti ilman varoitusta. Kiinnitä huomiota kuvan laatuun ennen sen lähettämistä. ZIP-tiedostot jotka siirretään 'Suoran siirron' tai 'URI/URL -siirron' kautta säilyvät pakattuina."

Videoiden osalta softan määrittelemä yläraja (tietyin teknisin rajoittein) ja muiden tiedostojen osalta tuo 400 kt on suositus, mutta jos kuvasi on 401 tai 452 ei sitä automaattisesti poisteta ylisuurena.

Lisäksi poikkeuksena ammattilaadun kuvat, joille sallitaan suurempi toleranssi.
 

Hosted by Upcloud