Fireimages.net Forum  

Forum :: Helpdesk :: Säännöt ja ohjeet :: Poistetut kuvat ja annetut jäähyt perusteluineen 2014 :: Re: Poistetut kuvat ja annetut jäähyt perusteluineen 2014 :: Single Message Search: Advance Search

SilentSoul  Re: Poistetut kuvat ja annetut jäähyt perusteluineen 2014 - tammikuu 01, 1970, 02:00:00 AM

Administrators
Post: 98
Registered: 31.05.2004
Syy: Otettu ajettaessa ratin takaa. Pysähdyksissä kuvaa ei ole otettu, koska kukaan ei ole niin pöljä että pysähtyy tien vasempaan reunaan - etenkin jos tiellä on keskellä aita, kuten muistelen kuvassa olleen (saatan toki muistaa väärinkin).

Jokainen kuva ja video joka tulee vastaan ja on otettu ratin takaa kännykällä tai kameralla on osoitus suoranaisesta tyhmyydestä ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta koska tällöin kuljettaja keskittyy ihan johonkin muuhun kuin a) ajamiseen ja b) liikenteenohjaajan ohjeisiin.

Wanhat muistavat tapauksen, jossa joku kyttäsi autossaan paloasemaa vastapäätä keikkaa ja kun asemalta lähti auto keikalle, lähti sankari ajamaan autollaan perässä pimeällä samalla videota kuvaten ja soitti kaiken lisäksi autostereoistaan "tarpeeksi kovalla" voimakkuudella Pelastajat-sarjan tunnusmusiikkia. Sen jälkeen nämä "ratin takaa" -kuvat ovat saaneet kyytiä. Ja saavat jatkossakin, ellei moderyhmä kollektiivisesti hyväksy näitä kuvia tänne, jolloin nielen häviöni katkeran kalkin.
 

Hosted by Upcloud