Asetukset käyttäjälle iupl601
Käyttäjätunnus iupl601
Tila aktiivinen
Liittynyt 14.03.2016
Hanskojen merkki (täytettävä!) paljas nahka
lisätyt tiedostot 0
Viimeisin kommentti
Klikkaa nähdäksesi kaikki käytäjän iupl601 kommentit

07.09.16 klo 00:04Eriävät mielipiteet ovat loistavia, ne luo keskustelua ja eri näkökantaa asioihin
Googlen navigointi on kieltämättä hieman kyseenalainen lyhyillä matkoilla mutta kohdehaussa se on ollut loistava. Kohdehaku + paikallistuntemus = toimiva (ja tasan sama systeemi kuin paperikartta aikana) ja jos tekniikka pettää niin tietysti paperikartat on autossa varalla. Jos verrataan parjattua google mapsia, actista, virve verkkoa niin ainoastaan google maps ja sen paikkahaku on ollut tähän asti 100% toimiva. Meillä actis on ollut sekaisin jo vuosia ja nyt se jäi kokonaan pois. Kokemusta itselläni google mapsin kanssa on arviolta n.200 keikalta eikä ole vielä kertaakaan pettänyt.
Entä jos mobiiliverkko pettää? No siinä hiljenee moni muukin laite kuin pelkkä tabletti, tekniikan pettäminen ei saa olla este tehtävän tehokkaaseen suorittamiseen, vai eikö paperikartta aikaan löydetty ajoissa perille?
Jos googlen takia ajetaan pidemmän reitin kautta niin silloin syypää on ohjeiden sokeassa ohjeiden noudattajassa, ei tekniikassa. Tekniikka ei korvaa paikallistuntemusta!!
Tiivistettynä, tabletti on toiminut hienosti ja sisältää monia hienoja ominaisuuksia joita ei kaikissa "paremmissa" laitteissa ole tarjolla. Kannattaisin ennakkoluulotonta suunnitelmaa laitteen kokeiluun tiedostaen ne rajoitteet joita kyseinen järjestelmä tuo. Oikein käytettynä tuo on oikeasti toimiva systeemi, ei täydellinen eikä paras mutta toimiva.

Hosted by Upcloud