Asetukset käyttäjälle 417
Käyttäjätunnus 417
Tila aktiivinen
Liittynyt 08.08.2018
Sijainti Helsinki ja maakunta-Suomi
Harrastukset VPK ja karting
Ammatti Opiskelija / osa-aikainen Bussikuski
Hanskojen merkki (täytettävä!) Latex
lisätyt tiedostot 2
Viimeisin tiedosto lisätty
Klikkaa nähdäksesi kaikki käytäjän 417 lisäykset
Viimeisin kommentti
Klikkaa nähdäksesi kaikki käytäjän 417 kommentit

10.01.20 klo 11:28>>Varmasti siinä saavutettasiin vastaavia synergiaetuja kuin on saavutettu siinä että liki kaikki uudet paloautot ostetaan Scanialta

Ei kai siinä mitään synergiaetuja ole? Käytännössä vain ei ole muita vaihtoehtoja, joten siksi kaikki sammutusautot on Scania merkkisiä. Vai onko muilla merkeillä tarjota miehistöohjaamoa ja momentinmuunninta? Ei ole. Siksi Scania on ainoa vaihtoehto.

>>Eikö nää Rajan vispilät (myös Super Puumat) ja eripuolilla Suomea olevat lääkärihekot voisi korvata NH90 kalustolla

Helikoptereista en juuri mitään tiedä, mutta luulisi pienen yksimoottorisen kopterin lentotunnin maksavan murto-osan verrattuna kaksimoottoriseen NH:hon. Lisäksi Koalaa voisi verrata henkilöautoon ja NH:ta bussiin tai rekkaan. Se on vain hyvä asia ettei lennetä vain yhdellä kopterimallilla vaan lennetään tarkoitukseen sopivimmalla, vaikka Suomessa olisi sen seurauksena useita eri merkkisiä ja mallisia koptereista. Kuten automaailmassa, varmaan koptereissakin on eroja niiden eri ominaisuuksissa. Luulisin, että joku kopterimalli sopii tiettyyn toimeen paremmin kuin toinen. Ei kai tieliikenteessäkään voida ajatella että kaikki ajaisivat yhden merkkisellä ja mallisella pakettiautolla ja muita autoja ei olisi. MB Sprintter olisi ainoa auto jota Suomessa käytettäsiin?

Hosted by Upcloud