Asetukset käyttäjälle Ron
Käyttäjätunnus Ron
Tila aktiivinen
Liittynyt 17.02.2004
Harrastukset Nypläys
www http://ron.1g.fi/
Ammatti Verorahojen kuluttaja.
Hanskojen merkki (täytettävä!) En käytä.
Muuta Kuvien luvaton kopioitinti, jäljentäminen, käyttäminen ja muu vastaava kielletty niin pitkälle kuin mahdollista. Jos haluat käyttää ottamaani valokuvaa, kysy asiasta.

Lisää piipaa-autokuvia: http://piipaa.pic.fi/
Muista kuvia: http://ron.1g.fi/

HUOM! Mielipiteeni edustavat vain niitä jotka ovat kanssani täysin samaa mieltä.

Sähköposti: aki.m.leppanen @ gmail.com
Käyttäjäryhmä: Administrators
lisätyt tiedostot 6970
Viimeisin tiedosto lisätty
Klikkaa nähdäksesi kaikki käytäjän Ron lisäykset
Viimeisin kommentti
Klikkaa nähdäksesi kaikki käytäjän Ron kommentit

01.03.18 klo 10:48Poistin kommentit. Vaikka kuinka olisi kokenut tulleensa väärin kohdelluksi niin asiasta jurputtaminen täällä henkilöiden älykkyydellä ja ulkonäöllä ei voi olla perusteltua.

Annan myös hyvän vinkin: Jos oma toiminta aiheuttaa negatiivisia reaktioita, ei tässä käyty, edellä mainittu jurputtaminen asiaa paranna. Se voi olla jopa syy miksi tälläistä tapahtuu.

On totta että ambulanssihenkilökunnan kuvaaminen ja jopa kuvien julkaisu julkisella paikalla on sallittua. Mutta lienee kohdallaan miettiä mitä tässä kuvataan. Tässä ei kuvata Seiskalehden kohujulkkiksia, joten henkilöiden esittämiin kommentteihin kannattaa suhtautua kunnioituksella eikä **tuilla takaisin. Sanon tämän siksi että kokemuksesta tiedän että valtaosa gallerian aktiivisimmista kuvaajista suhtautuvat todella negatiivisesti siihen että itse päätyvät kuviin.