Asetukset käyttäjälle mikke75
Käyttäjätunnus mikke75
Tila aktiivinen
Liittynyt 09.01.2008
Sijainti rollo
lisätyt tiedostot 0
Viimeisin kommentti
Klikkaa nähdäksesi kaikki käytäjän mikke75 kommentit

21.07.20 klo 21:47Komppaan 127.

Monesti pitkämatkalainen auto uitetaan Rovaniemelle huoltoon, joko keikalta jätetään eh-keskukselle tai vaihdetaan tien päällä jonkun vastaan ajavan yksikön kanssa.
Menee sitten eh-keskukselta korjaamolle, ja valmistuttuaan palaa pihalle/halliin odottamaan sopivaa toimitusta kotipesään.

Nytkin kyseessä LE224, johon odotettu saksasta koronan hidastamaa ilmajousitoimitusta. Auto on heinäkuussa 2019 käyttöön otettu uusi koppanen nelikko kattokorotuksella. Auto ollut Rovaniemellä ainakin kuukauden. Lavetilla tullut ja odotteli sopivaa siirtoa tms... että kulkeutuu ilman erillisiä kuluja Enontekiölle.

Ja ne uudet autot tulee profillelle parin kuukauden sisään. Kaksi nelikkoa tulee Vallilan jousipajan kautta, jossa niihin asennetaan ilmajouset. Takavetoiset suoraan profilelle muistaakseni syyskuussa.

Joten olkaa ihan hermoilematta, autot tulee kuvattavaksi loka-joulukuun aikana

Hirveä hämmennys yhden aseman pihassa seisovan mersun takia

Niin ja kyllä siellä 5 tiellä saattaa jonkun muunkin tilauksia kulkea. Keltanen pohjaväri sama ja vanteet tehdas asenteisena mersun varustelistalta. Teipit tehdään ainakin meille aina profilen tuotantovaiheessa, eli ei kulje lavetilla teipattuna kuin korjaamolle korkeintaan.

Hosted by Upcloud