Asetukset käyttäjälle mikke75
Käyttäjätunnus mikke75
Tila aktiivinen
Liittynyt 09.01.2008
Sijainti rollo
lisätyt tiedostot 0
Viimeisin kommentti
Klikkaa nähdäksesi kaikki käytäjän mikke75 kommentit

18.08.19 klo 13:40Koneita on mersuista voinut mennä. Mutta veikkaan melko varmaksi että ne on olleet 4 pyttysiä. Niitä on mennyt takseissakin.
Meillä hajosi 300000km ajettu V6 huhtikuussa 2018 ja se oli vehon historiassa harvinaista. Niin harvinaista, että se kone lähti saksaan tutkimuksiin.

Olen 2007 vuodesta asti vastannut meidän koko kalustosta, jonka vahvuus on tällä hetkellä 45 autoa. Ajosuorite koko kalustolle on 2,5 miljoonaa vuodessa.
Se on aika pitkä pätkä 12 vuodessa
Siinä ajassa ja niillä kilometreillä AINOA V6 moottorivaurio oli tuo edellä mainittu. Yksi 115 vito ja yksi 315 rintteri on porsinut, mutta ne olikin neloskoneita. Ja nämä luvut ei ole paskapuhetta, voin näyttää paperiltakin. Nämä lukemat antaa jonkunlaisen perstuntuman siihen kestoon.

Ja takuuhan on tapauskohtainen. Sen voi oikealla kilpailutuksella "huudattaa" pitkäksikkin vs. siihen mitä valmistaja normaalisti lupaa.
Niissä tapauksissa maahantuoja ottaa riskin omille harteille.
Pari viikkoa sitten saatiin 8 uutta sprintteriä joissa takuuvaatimus ollut jo tarjouspyynnöissä minimissään 24kk ilman kilometrirajoitusta. Saatiin 36kk ilman kilometrirajoitusta alustalle ja 60kk korityölle. Jos laatu olis paskaa, niin ei niihin tuomosia takuita uskallettas antaa.

Ja eihän voida tuijottaa pelkkää hankintahintaa. Jos auton palvelusikä on 5-10 vuotta ja kilometrejä siihen ajetaan puoli miljoonaa, niin sille kestolle pitää antaa arvoa. Jostakin pussistahan ne konerempatkin pitää maksaa kun takuut on ummessa. Silloin ei enää halpa ostohinta lämmitä.

Hosted by Upcloud