Asetukset käyttäjälle mkkm
Käyttäjätunnus mkkm
Tila aktiivinen
Liittynyt 23.01.2010
www http://gallery.mkkm.fi
Hanskojen merkki (täytettävä!) Hofler Sport
lisätyt tiedostot 159
Viimeisin tiedosto lisätty
Klikkaa nähdäksesi kaikki käytäjän mkkm lisäykset
Viimeisin kommentti
Klikkaa nähdäksesi kaikki käytäjän mkkm kommentit

22.04.18 klo 14:47112 Suomi oli edellisessä puhelimessa asennettuna joskus sovelluksen lanseerauksen aikoihin. Silloin käyttökokemus oli vahvasti negatiivinen ja Android ELS:n myötä nykyiseen puhelimeen en ole tuota toista edes asentanut.

Ainoa parempi puoli erillisessä sovelluksessa on ollut mainittu jatkuva sijaintitiedon päivitys mutta mikäli ELS tosiaan myös päivittää sijaintia soiton kuluessa niin se etu karisee olemattomiin.

Muilta osin ELS on täysin ylivertainen: se löytyy vakiona isosta osasta puhelimia (Jopa isommasta kuin mitä 112 Suomi edes tukee Android-versiovaatimustensa takia.) ja se ei vaadi käyttäjältä mitään ylimääräistä. Hätänumeroon soittaminen toimii kuten ennenkin. Lisäksi ELS tarjoaa paikannuksen myös maan rajojen ulkopuolella ja Virossahan oltiin tuonkin osalta meitä edellä.

112 Suomen ulkoasusta nyt ei varmaan tarvitse sanoa mitään mutta olisi sitä luullut, että tuohon varmasti paljon rahaa nielleeseen projektiin olisi saatu palkattua yksi henkilö, joka on tehnyt tämän vuosituhannen puolella jotain käyttöliittymän ulkoasuihin liittyvää.

Hosted by Upcloud